4 κουρέματα για να μη χρειαστεί να χάσεις καθόλου μήκος από τα μαλλιά σου

hut1

Θέλεις πάρα πολύ να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου, αλλά ακόμη δεν είσαι προετοιμασμένη ψυχολογικά να θυσιάσεις ούτε εκατοστό από το μήκος τους. Σε καταλαβαίνουμε, σε νιώθουμε. Γίνεται όμως, να κουρευτείς χωρίς να χάσεις καθόλου από το μήκος των μαλλιών σου; Η απάντηση είναι «ναι» και παρακάτω σου δείχνουμε 4 κουρέματα να ανανεώσεις το hairlook σου, εδώ και τώρα χωρίς να βγεις κουρεμένη με την κακή έννοια της λέξης.

Layers

Είναι ένα από τα αγαπημένα μας κουρέματα και από τους πιο εύκολους τρόπους να ανανεώσεις το hairlook σου χωρίς να κόψεις πολλά εκατοστά από το συνολικό μήκος των μαλλιών σου. Ανάλογα με την κίνηση και τον extra όγκο που θέλεις να δημιουργήσεις, τόσο πιο έντονο ή χαμηλό θα είναι το φιλάρισμα στα μαλλιά σου

Αφέλειες

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι αφέλειες είναι ένα από τα πιο κλασικά και θηλυκά κουρέματα που μπορούν να πλαισιώσουν όμορφα το πρόσωπο κάθε γυναίκας.

Curtain Bangs

Αν πάλι, το χτένισμα της  Brigitte Bardot και πιο συγκεκριμένα οι εμβληματικές μακριές αφέλειές της είναι ξεκάθαρα μέσα στα #hairgoals σου, τότε τι περιμένεις;

Shag Hair (με ή χωρίς αφέλειες)

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα  κούρεμα με  πολύ έντονο φιλάρισμα σε όλο το μήκος των μαλλιών που μπορεί να συνδυαστεί με μακριές φράντζες ή αφέλειες (ανάλογα βέβαια και με τα χαρακτηριστικά του προσώπου).